sobota, 8. januar 2011

Pa začnimo!

Najprej z blogom o potovanju. Čez slab teden s potovanjem. Za dva meseca se odpravljamo na drugo stran sveta - najprej v Avstralijo, nato na Novo Zelandijo in na koncu še na Samoo. Kot družina, sicer tričlanska, smo jo že marsikam mahnili. A tako daleč in za toliko časa še nikoli. Zato si še toliko bolj želimo, da bi občutki in doživetja ostali zapisani za vedno. V naših srcih in na papirju oz. ekranu.

Pred nami je še nekaj dni priprav. Tokrat sva si z Maretom pri pakiranju prvič pomagala z opomnikom, saj si taka avantura zasluži visoko mero spoštovanja in odgovornosti. Klara bo prespala pri Bojanovih. Midva pa upava na miren Dorianov spanec, da bova imela vsaj kako uro miru za prvi del pakiranja. Teden bo namreč spet zdrvel mimo in tokrat bi se rada izognila pakiranju zadnjo noč. Ta bo zelo pomembna, saj bi se pred dolgo, več kot 24-urno potjo do Sydneya, ki jo začnemo naslednjo soboto zgodaj zjutraj, radi dobro naspali.

Priznam, da imam poleg neizmernega vznemirjena tudi nekaj treme. Nje v bistvu več zaradi bloga kot potovanja. Zato si bom za zaključek prve objave sposodila misel z enega izmed novoletnih daril, ki smo jih dobili letos:
'Take notes. But remember life rewards those who take action.'

3 komentarji:

  1. draga moja, blog je super in super pišeš!!!

    Opomnik - ni slaba ideja in sigurno tako potovanje zasluži visoko stopnjo organizacije!

    ni potrebo za tremo; meni je že fotka všeč in vem, da bo to takšen blog, ki ga bom vsak dan čakala ali pade nova objava ali ne.

    Pogrešala te bom. Smrk

    OdgovoriIzbriši
  2. Live rewards those who blog, too! :)
    Uzivajte, Andrej

    OdgovoriIzbriši
  3. Kaj dogaja popotniki? Kakšni so vtisi o Avstaliji?
    Lp Rudolfki

    OdgovoriIzbriši