nedelja, 23. januar 2011

Avtodom

Avtodom sva najprej nameravala najeti sele na Novi Zelandiji, a sva si premislila in ga zaradi lazje logistike najela ze za prvi premik iz sydneya. Ker so cene precej zasoljene, smo se tudi tu odlocili za enak model kot kasneje na NZ, torej smo brez wcja, dolgi le dobrih 5,5 m in siroki kot en vecji avto. V bistvu to pomeni, da je avtodom ena velika postelja in v zg nadstropju ena katakomba. Spodaj spim jaz z otrokoma, mare zgoraj. Ampak je prav kul in ko se bomo na to kompaktnost vsi cisto navadili, bo perfect. Trenutno je najbolj navdusena klara, midva z maretom pa se zaradi pomanjkanja prostora se malo loviva z razporejanjem in iskanjem prtljage. Spimo pa dobro, ker je jet lega konec, juhuhu! In last but not least moram pohvaliti kapitana nase ladje, ki je suvereno, profesionalno zaplul v avstalske vode po desni, kapo dol dragi!

3 komentarji:

  1. Tanjuška in ostala karavana; le naprej, pa čim več postov za nas....super pišeš in se vas kar predstavljam...imejte se lepo, uživajte!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Smo komaj dočakali popotniški dnevnik na blogu. Doma nič novega. Maks ta teden smuča na Rogli, Bojana čez dva dni pričakuje Turčija in golf 2x na dan, midve z Lariko bova pa po ”babje“ uživali. Lepo se imejte in srečno pot še naprej. Objemčki in poljubčki še posebej za najmlajša člana odprave od Rudolfkov

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo! Ko boste prišli domov, se boste pa iskali po vseh sobanah :o)
    Uživajte še malo za nas, tu v megleni in hladni Ljubljani..

    OdgovoriIzbriši